Saturday, April 15, 2017

Baju Mengandung Murah

Assalamualaikum senahhhhh. Miss me?. Ai miss u tuuuuu..Tenggelam timbul  cik melor ni kan. Kita ada cuma sibuk dengan aktiviti anak-anak. Apakhabar senah semua. Are you ok laling 😄

Senah, senah, kelmarinkan kita gi jalan-jalan. Kata orang putih window shopping gituu. Masa jalan-jalan tu kite jumpa 1 kiosk jual baju mengandung, caaantikkk murah-murah senah eh.

Sib baaaik kita dah stop production. Kalau tak mau kita borong baju mengandung tu buat koleksi huhuuhu

baju mengandung murah

Nak kongsi punya pasal, kita buat muka tak malu snap gambar banner kiosk baju mengandung murah tu. Nanti senang la senah-senah yang sedang mengandung nak cari kiosk tu. Kiosk baju mengandung murah  ni ada dalam JJ/Aeon Au2 tau. Depan Sushi senah eh.

baju mengandung murah

Bisnes kad  puan punya kiosk baju mengandung murah. Puan Asalina bagi sebelum kita menjauh dari kiosk dia aha.

baju mengandung murah

Sempat snap koleksi baju mengandung murah yang duk gantung belah kiri. Geram senah weh. Dan-dan tu juga  la memori mengandung datang. Masa mengandung dulu, kita mesti nak beli baju mengandung cantik-cantik. Nak pakai baju mengandung cantik-cantik. Bila cantik harga pun cantik la juga kan. Botak kepala tuan pengarah huhuhu..

Baju mengandung murah raiza ni takda la mahal. Kata orang harga mampu beli, mampu pakai. Kenapa la masa mengandungkan makcik google dulu takde pula jumpa kiosk baju mengandung murah raiza nih. Kalau takkkk, harus le kita borong baju-baju mengandung ni buat melaram huhuhu

baju mengandung murah

Selain dari baju mengandung yang murah, kita jeling-jeling juga la benda lain. Kita nampak ada brooch, ada anak tudung, seluar ketat, skirt, blouse plus size. Huh banyak lagi la senak eh.

Nak tahu apa lagi yang ada. Senah pergi la tinjau-tinjau kiosk baju mengandung murah raiza tu. Mana tahu ada yang berkenan. Harga serendah 50 sen dan semahal rm99 je tau.

baju mengandung murah

Benda dalam gambar atas tu pun ada hahhaha... Apa-apa pun yang penting murah dan cantik kan senah. Tunggu apa lagi pakat-pakat la gi serang. Kita berkenan sangat ngan blouse plus size tu hihihihi. Bye

 

4 comments:

ZarinaManaf said...

kebetulan saya mencari brooch . nak beli banyak ada diskaun tak? hehe

Cik Melor said...

zarina
sya tukang kongsi. cuba call tanya puan kiosk n sebut nama cik melor maybe bulih kut. hiihih

Nurul Izzati said...

baju kt situ memang murah sangat2, lagi murah dari kenangga :)

Cik Melor said...

nurul izzati
betul kan-kan